Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SORUNLARINDAN ARINMIŞ BİR GÜLYALI İÇİN

SORUNLARINDAN ARINMIŞ BİR GÜLYALI İÇİN

 

Gülyalı Belediyesi, 2020 yatırım programı kapsamında yürüttüğü saha çalışmalarına salgının oluşturduğu tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen devam ediyor.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin talimatlarıyla etkin bir saha çalışması yürüten Belediye ekipleri, mahallelerin ulaşımla ilgili sorunlarını birer birer ortadan kaldırıyor. Son olarak Sayaca Mahallesi’nde devam eden çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

SAYACA’DA BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Sayaca Mahallesi’nin Küçükhasanlı mevkiinde beton yol çalışmalarının tamamlandığını ifade Başkan Tepe, “Yaklaşık 2 haftadır bu alanda gayretli bir çalışma yürütüyoruz. Oldukça dar bir yapıya sahip olan sokağımızı genişleterek, betonlama öncesinde altyapıyı da elden geçirmek suretiyle uzun ömürlü bir çalışmaya imza attık. Onlarca hanemizin yıllardır özlemi olan beton yol çalışmalarımızı da bugün itibarıyla tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇALIŞMALAR 13 MAHALLEYİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR

2020 yılı beton yol programının 13 mahalleyi kapsayacak şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Tepe, “Mahallelerimizin sorunlarının farkındayız ve hepsinin üzerine teker teker gidiyoruz. Bu yılki betonlama çalışmalarımızı programımız dahilinde Eylül-Ekim aylarına kadar sürdüreceğiz. Bunun yanında yol çakıllama ve düzenleme çalışmalarıyla da yol ağımızın altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu dönemde sorunlarından arınmış bir Gülyalı’yı inşa etmek için canla başla çalışıyoruz” dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli