Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

SÖYLEŞİLER İLGİ GÖRÜYOR

SÖYLEŞİLER İLGİ GÖRÜYOR

SÖYLEŞİLER İLGİ GÖRÜYOR

 

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Altınordu Eğitim Hareketi Projesi" kapsamında yürütülen söyleşiler ilgi görüyor.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Altınordu Eğitim Hareketi Projesi" kapsamında Özel Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrencilerin Farkındalığı konulu söyleşi video konferans yoluyla gerçekleştirildi.

Nuriye Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Vedat Çoşkun'un moderatörlüğünde, Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Doktor Buket Ertürk'ün eğitici/konuk olarak katıldığı söyleşi programı, öğretmenler tarafından beğeniyle takip edildi. Karşılık tanışma ile başlayan program, konuk öğretmenin eğitimi ile devam etti. Öğretmenlerin konu ile ilgili soruların cevaplanması ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Söyleşi ile ilgili olarak Müdür Bekyürek, “Proje kapsamındaki söyleşi programlarımız yeni konu ve alanında yetkin konuklarıyla devam edecektir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, Özel Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrencilerin Farkındalığı konusunda öğretmenlerimizi bilgilendiren Öğretim Görevlisi Doktor Buket Ertürk'e ve programa katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi. Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı