Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SÖZÜ SÖZ!

SÖZÜ SÖZ!

SÖZÜ SÖZ!

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabataş ilçesinde yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirdi. 

Yerel seçime saatler kala durmadan yorulmadan saha çalışmalarını sürdüren Başkan Güler, İlçe meydanında meşaleler yakılarak coşkuyla karşılandı. Halkın yoğun katılım gösterdiği karşılama programında Başkan Güler vatandaşların sevgi ve ilgisini gördü. 

Meydanı dolduran yüzlerce vatandaşa seslenen Başkan Güler, ilçeye yeni yatırım müjdeleri vererek, “Kabataş’ta Yakup Yılmaz ne söz veriyorsa altına imzamı atıyorum” dedi ve hizmetlerin teminatı oldu. 

Boş laflarla, yalanla, palavrayla zaman harcamadıklarını belirten Başkan Güler, “Adam çekiştirme yapamayız. Allah bizim çalışmalarımızda önümüzü açıyor, bizde yatırımlarımızı yağdırıyoruz” dedi. 

“BİZ YALANLA, PALAVRAYLA ZAMAN HARCAYAMAYIZ”

Boş lafla zaman harcamadıklarına dikkat çeken Güler, şöyle konuştu: 

“31 Mart akşamı sonuç zaten belli olacak. En son söyleyeceğimi en başta söylüyorum Yakup Yılmaz ne diyorsa altına imzamı atıyorum. Bizde uzun laf yok. Bu çalışmaları biz sizin yüzünüzü güldürmek için yapıyoruz. Biz sözümüzün eriyiz ne söylediysek yaptık. Biz Cumhurbaşkanımızın 30 yıldır yol arkadaşıyız. Allah bizi mahcup etmeyecek inşallah. Biz boş laflarla, yalanla, palavrayla zaman harcayamayız. Adam çekiştirme yapamayız. Allah bizim çalışmalarımızda önümüzü açıyor, bizde yatırımlarımızı yağdırıyoruz.”

“KABATAŞ BAMBAŞKA BİR HALE GELECEK”

İlçeye doğalgaz başta olmak üzere birçok yatırım müjdesi veren Başkan Güler, güçlü bir yapı olduklarını belirtti. 

Başkan Güler konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Alankent Göleti dedik yaptık, 40 bin metreküplük hazır ettik. Yine arıtılması için de söz vermiştik onunda montajı yapılıyor. Kısa sürede bitecek. Hayırlı olsun sizlere. Asfalt yol çalışmalarımız sürüyor. Diğer ilçelerimizde ne varsa burada da olsun dedik. Kabataş’ta aydınlatma çalışmaları yaptık. Yine mahallelerimizde de bunu yapacağız. Yol ve su sorunumuz kalmayacak. Seyir tepesini birlikte yapacağız. Burası bambaşka bir hale gelecek. Çocuk kreşleri açacağız. En önemlisi doğalgazı getireceğiz. Bu size benim sözümdür. Biz güçlü bir yapıyız. Her şey daha güzel olacak. Bundan sonra Ordu’nun, Kabataş’ın önü daha çok açılıyor” dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı