Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

SPOR MERKEZİ OLACAK!

SPOR MERKEZİ OLACAK!

 

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin; Ordu Stadyumu’nun eksik kalan işlerinin 5 Nisan’da  ihaleye çıkarılacağının müjdesini vererek, “Ordu Stadyumu günlük 1000 gencimizin faydalanacağı devasa bir spor kompleksi olacak.” Dedi.

cazibesi yüksek bir okul olacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Başkanlığı’nda Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında söz alan İl Başkanı Halit Tomakin, toplantıda bulunan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılarına  Ordu Stadyumu hakkında bilgi vererek eksikliklerin ne zaman yapılacağını sordu. Başkan Tomakin, Ordu Stadyumuna bugüne kadar 150 milyon harcandığını stadyumun Ordu halkı tarafından bir an önce faaliyete geçmesinin beklendiğini ifade ederek Ordu Stadyumunun 20 bin seyirci kapasiteli olduğunu, stadyumda 8 adet Ferdi Spor Antrenman Salonu, 12 Derslikli Spor Lisesi ve 40 kişilik öğrenci pansiyonunun yanı sıra günlük bin gencin faydalanacağı devasa bir spor kompleks ‘i olduğunu bilgini verdi.

STADYUMUN İÇİNDE SPOR LİSESİ VE 40 KİŞİLİK PANSİYON YAPILACAK

Başkan Tomakin, Ordu stadyumunda ikmal ihalesi için ise, çevre düzenlemesi, koltuklar, Jeneratör ve Trafo, ışıklandırma, skorboard, spor lisesi sınıfı ve 40 kişilik pansiyon yapımı,  Elektronik aksamlarının tamamlanması, Bireysel Spor Salonlarının bölünmesi ve iki adet yeni spor salonu yapılması işinin kaldığını Ordu halkının bir an önce stadın bitirilerek faaliyete geçmesini beklediğini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılarına ifade etti.

ihalesi 5 Nisan’da YAPILACAK

Başkan Tomakin, Toplantıya başkanlık eden Genel Başkan Vekili Ordu’lu Hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ordu Stadyumu’nun sorunlarını ve eksikliklerini bildiğini ifade ederek Bakan Yardımcılarına ilgilenilmesi talimatını verdiğini belirtti. Bakan Yardımcıları toplantıya verilen aradan sonra Ordu Stadyumu’nun geriye kalan 40 Milyon TL.’lik kısmının ihalesinin 5 Nisan’da yapılacağı, eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanarak Ordu Stadyumunun faaliyete alınacağını ifade ettiler. İl Başkanı Halit Tomakin, ilgilerinden dolayı Başta Genel başkan Vekili değerli hemşehrimiz Numan Kurtulmuş beye Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Bakan Yardımcılarına teşekkür  ederek  “Ordu stadyumunu halkımızın istifadesine sunacağız” dedi.

Bireysel antrenman salonlarında ANTREMAN YAPABİLECEK

Başkan Tomakin, Ordu Stadı bittiğinde;   3.Ligde mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü Stadı kullanabilecek. Ayrıca boş olan haftalar bal Ligi takımlarına tahsis edilebilecek ve Büyükşehir Ordu ilinde Spor Lisesi açılmış olacak. Spor Tesislerinin içinde açılan Lise Sporcular için cazibesi yüksek bir okul olacak. Ayrıca, Bireysel antrenman salonlarında Atıcılık, Okçuluk, Eskrim, Boks, Kick Boks, Wushu, Taekwondo, Masa Tenisi, Curling gibi dallarda günde bin sporcu antrenman yapabilecek. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı