Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

STADDA YENİ SORUN!

STADDA YENİ SORUN!

Ordu’da uzun yıllardır açılması beklenen Ordu Stadyumu’nun, çimlerinin bozulmaya başlaması stadyumun açılışı öncesinde yeni bir sorunu beraberinde getiriyor.

 

 

2017 yılında temeli atılan ancak henüz açılışı yapılmayan Ordu Stadyumu’nda yeni bir sorun ortaya çıkmaya başladı. Son günlerde ziyaretçisi bol olan Ordu Stadyumu’nda, zeminin bozulmaya başlaması henüz açılışı yapılmayan stadyumda yeni bir sorun oldu. Koltukların takılmaya başlandığı Ordu Stadyumu’nda, bir dönem dış cephede de paslanmalar meydana gelmişti.

Yüzde 95’i tamamlanan Ordu Stadyumu’nun kalan işleri için bütçe yetersizliği bilgisi verilmiş ve ihaleye açılmıştı. 12 Ağustos’ta yapılan ihale sonrasında 23.740.000.00 liraya yapılacak ikmal inşaatı sonrasında teslim tarihinin 13 Şubat 2021 olduğu öğrenildi.

Bozuk zemin hakkında ise sosyal medyada açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Genç ”Zemin ile ilgili bir sıkıntı yok. Ara ekim yapıldı. Ayrıca fan ve gün ışığı ihalenin içinde en kısa sürede yapılacak inşallah.” dedi. SPOR52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false