Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“TAHRİBATA YOL AÇIYOR”

“TAHRİBATA YOL AÇIYOR”

“TAHRİBATA YOL AÇIYOR”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “kamu görevlisinin “Mutlu Türk Milleti, Güçlü Türk Devleti” anlayışıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini artırmayı amaç edinmesi gerekiyor. Partizanlıkların ahlaki ve manevi tahribata yol açacak” vurgusu yaptı. 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk, “partimizin 'Devlet memurlarının siyasi faaliyette bulunmaları nedeniyle oluşan ahlaki ve manevi tahribatın önlenmesi' amacıyla verdiğimiz araştırma önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi” dedi. 

“MUTLU TÜRK MİLLETİ, GÜÇLÜ TÜRK DEVLETİ”

Şentürk, “Demokrasi; yönetenlerin yetkilerini sınırlayan, vatandaşları keyfi yönetimlerin eline düşmekten ve muhalefette olanların da haklarını koruyan sistemdir. ‘Mutlu Türk Milleti, Güçlü Türk Devleti’ anlayışıyla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini artırmayı amaç edinmiş, hukuka tam bağlı, katılımcı, üretken, adil, denetlenebilir, çağdaş, dinamik ve milletiyle barışık bir kamu yönetimi düzenini kurabilmektir. Demokrasinin korunması için partizanlıkları önleyecek tedbirler alınmalıdır.” dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı