Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

TALEPLER İLETİLDİ!

TALEPLER İLETİLDİ!

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret eden Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Sanayii ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Sayın Oruç Baba İnan’ı ve Sanayii Bölgeleri Genel Müdürümüz Sayın Abdurrahman Aydın’ı AK Parti İlçe Başkanımız Kamil Yediyıldız ile birlikte ziyaret ederek, Aybastı Sanayi sitemizle ilgili taleplerimizi ileterek verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sayın Bakan yardımcımız Oruç Baba İnan’a ve Genel Müdürümüz Sayın Abdurrahman Aydın’a teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dedi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını da ziyaret eden Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Toplu konut İdaresi Başkanlığı, Projeler Dairesi Başkanımız Sayın Ahmet Kutluğ Gayretli’yi AK Parti İlçe Başkanımız Kamil Yediyıldız ile birlikte ziyaret ederek; İlçemiz ile ilgili taleplerimizi ilettik. İnşallah olumlu ve hayırlı yeni bir süreci birlikte yürüteceğiz. Daire Başkanımız Ahmet beye ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

“BOLAMAN HAVZASI PROJESİNİ İSTİŞARE ETTİK”

Başkan Gündoğar, “Bölgemiz için çok önemli olan Bolaman havzası projesi ile ilgili olarak proje koordinatörü, İbrahim Ergüven’i, projenin başından bugüne kadar çok büyük emeği olan kardeşimiz projenin yazılımını yapan İsmail Belen’i ve yine Orman Genel Müdürlüğü Teftiş kurulu Başkanımız Ahmet Ceylan beyi ilçe Başkanımız Kamil Yediyıldız ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde Bolaman havzası projesinin süreci ile ilgili verimli istişarelerde bulunduk. Bolaman havzası projesinde ilk günden bugüne emeği geçen herkese ilçemiz ve bölgemiz adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Haber: Furkan TOMAKİN

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 17.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 23.2 ° / 16.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23.6 ° / 16.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı