Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TAMAMLANDI!

TAMAMLANDI!

TAMAMLANDI!

"Denetimde yeni yaklaşımlar: çoklu denetim modeli" isimli Erasmus+ projesinin Lizbon hareketliliği tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı koordinatörlüğünde yürütülmekte olan ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortağı bulunduğu "Denetimde yeni yaklaşımlar: çoklu denetim modeli" projesinin "Çoklu denetimin temel öğeleri ve Portekiz eğitim modeli" başlıklı öğrenme-öğretmen (LTT) faaliyeti Portekiz'in başkenti Lizbon kentinde gerçekleştirildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortağı olduğu "Denetimde Yeni Yaklaşımlar: Çoklu Denetim Modeli" adlı Erasmus+ projesinin "Çoklu Denetimin Temel Öğeleri ve Portekiz Eğitim Modeli" başlıklı öğrenme-öğretmen (LTT) faaliyeti kapsamında proje paydaşlarının katıldığı hareketliliğe Müdürlüğü temsilen 4 idareci ve öğretmen katıldı.

Gerçekleştirilen, İrlanda, Hollanda, Portekiz, Bulgaristan ve Türkiye'den 9 ortağı bulunan projenin Lizbon'daki LTT faaliyetine yerel ve uluslararası 45 katılımcı farklı günlerde iştirak ederek, Portekiz'de uygulanan okul ağları modeli ve okul ağlarının nasıl denetlenmesi gerektiği üzerinde eğitimler, sunumlar ve fikir alış verişleri gerçekleştirildi. 

Proje kapsamında Ordu'da Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin de içinde bulunduğu örnek bir okul ağı kurularak sonuçlarının raporlandırılması öngörülüyor.

Haber: Müberna AVCI



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı