Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Ulubey’e kazandırılan "Sivil Havacılık Alanı Yer Hizmetleri" bölümünün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın Ankara temasları kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmeler neticesinde Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Ulubey’e kazandırılan "Sivil Havacılık Alanı Yer Hizmetleri" bölümünün tanıtım toplantısı İlçe kaymakamı İsmail Güney'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’de Ankara, İstanbul ve Rize’den sonra 4. olarak Ulubey ilçesinde, Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan “Sivil Havacılık Alanı Yer Hizmetleri Bölümü”nden mezun olacak öğrenciler; Kabin Memuru, Apron Memuru, Operasyon Şefi, Yolcu Hizmetleri Memuru, Kargo Memuru, Ramp Memuru ve Şefi gibi pek çok pozisyonda görev yapacaklar. Mezunlar, yer hizmetleri teknisyeni olarak bütün havalimanı işletmelerinde görev alabilecekler.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, yaptığı açıklamada, “Bu bölümün ilçemize kazandırılmasında bizlere destek olan AK Parti Genel Başkanvekilimiz, hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a ilçem adına teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu ile Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu'na ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı