Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

TANITIM YAPILDI

TANITIM YAPILDI

Kariyer günleri programı gerçekleştirildi.

Ordu Valisi Muammer Erol himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında “Kariyer Günleri” programı düzenlendi. 

Program, Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşti. Kariyer günleri programı kapsamında ilçedeki lise eğitim kurumları, okullarının tanıtım afişlerinin yer aldığı stantlar hazırladılar. Ziyarete gelen 7. ve 8. sınıf öğrencilerine, stantlardaki tanıtım afişleri, el broşürleri ve rehber öğretmenlerin bilgilendirmeleriyle okullarının tanıtımını yaptılar. Program kapsamında ilçedeki 17 lisenin, 39 ortaokuldaki öğrencilere tanıtımı yapıldı. 

Kariyer Günleri programının açılışına Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürleri Demiray Getmez ile Sezayi Okutan, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kaymakam Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte okulların stantlarını gezdi. Öğretmen ve öğrencilerden tanıtımını yaptıkları okulları hakkında bilgi aldı. 

Kaymakam Karahan, program alanındaki stantları gezdikten sonra “Kariyer Günleri” programını düzenleyen yönetici ve öğretmenlerini tebrik etti; öğrencilerin kariyerlerini planlamasında hayırlara vesile olmasını diledi. 

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli