Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TARKAN DENİZ’E “İŞ İNSANI GÜMÜŞ KARİYER ÖDÜLÜ”

TARKAN DENİZ’E “İŞ İNSANI GÜMÜŞ KARİYER ÖDÜLÜ”

TARKAN DENİZ’E “İŞ İNSANI GÜMÜŞ KARİYER ÖDÜLÜ”

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı Tarkan Deniz, Türkiye’nin ilk ve tek protokol dergisi olan By Medya - Protokol Dergisi ve kamuoyu adına verilen İş İnsanı Gümüş Kariyer Ödülü'ne layık görüldü.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı VE Karadeniz Vakfı meclis ve Yürütme Kurulu Üyesi Tarkan Deniz, "Sivil Toplum Yöneticisi olarak ülkemiz ve ülkeler arasında yapmış olduğu üstün başarılı çabadan dolayı" Türkiye’nin ilk ve tek protokol dergisi olan By Medya - Protokol Dergisi ve kamuoyu adına verilen İş İnsanı Gümüş Kariyer Ödülü'ne layık görüldü.

14 Eylül 2019 tarihinde Ankara Çankaya Bera Otel’de gerçekleşen, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Eski Başkanvekili ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, TBMM 27. Dönem Bilecik Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Selim Yağcı, T.C. Dışişleri Bakanlığı Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, T.C. Mersin Valisi Ali İhsan Su, T.C. Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve T.C. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler'in de katıldığı ve ödül aldığı gecede; siyaset, bürokrasi, diplomatik, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, akademik, eğitim, sanat, spor, basın ve medya temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Haber Merkezi



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı