Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEDBİR VE ÖNLEMLERİ YERİNDE İNCELİYOR

TEDBİR VE ÖNLEMLERİ YERİNDE İNCELİYOR

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, yeni başlayan yüzyüze eğitim kapsamında okullardaki Koronavirüs tedbir ve önlemlerini yerinde görmek amacıyla okul ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

Okul ziyaretleri kapsamında Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu ve Merkez Ortaokulunu ziyaret eden Müdür Bekyürek, Okul Müdürü Ceyhan Yücel ve müdür yardımcılarından okulun genel durumu, yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okulun birimlerini de gezerek incelemelerde bulunan Müdür Bekyürek, öğrencilerle derse katıldı, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Müdür Bekyürek, okul yöneticileri ve öğretmenlerine sergiledikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi.

Yine okul ziyaretleri kapsamında Mimar Oktay Uğurel Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu da ziyaret eden Müdür Bekyürek, Okul Müdürü İbrahim Resuloğlu’ndan okulun genel durumu, yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okulun birimlerini de gezerek incelemelerde bulunan Müdür Bekyürek, okul müdürü ve öğretmenlerine sergiledikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false