Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEK YÜREK!

TEK YÜREK!

Fatsa Belediyesi deprem bölgesindeki depremzedelere mağduriyetini gidermek üzere adeta tüm imkanlarını seferber ediyor.

 


Deprem bölgesine ilk gün 5 tır yardım malzemesi 5 iş makinesi gönderen Fatsa Belediyesi bugünde arama kurtarma eğitimi almış 22 tane belediye personelini tüm teçhizatları ile birlikte yolcu etti.
Yerel destek ekibini gönderdikten sonra bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaşanan deprem sonrası Fatsa’nın tek yürek olduğunu belirterek, “Tüm imkanlarımızla, vatandaşlarımızın tüm destekleriyle elimizden ne geliyorsa deprem bölgesine ulaştırmaya gayret ediyoruz. Dün gece yola çıkan yardım tırlarımız ve iş makinalarımızın Valiliğimiz koordinasyonunda yerleri ve alanları belli oldu. Hava muhalefetinin olması yolların kardan dolayı geçit vermemesi ekiplerimize zorluk yaşatsa da bir şekilde bölgeye ulaşmaya çalışıyor.” dedi.

 “BÖLGEDEN GELEN TALEPLERE GÖRE YİNE DESTEKLERİMİZ VE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Yeni yola çıkan yardım tırlarının bölgelerinin henüz belli olmadığını ifade eden Başkan Kibar, “Bugün sabah arama kurtarma eğitimi almış 22 tane belediye çalışanımız tüm teçhizatları ile birlikte aracına yerleştirdik ve yola çıkarttık, uğurladık. Rabbim hayırlısıyla bir an önce afet bölgesine ulaşmalarını nasip etsin. İnşallah orada tek bir cana bile nefes olabilirlerse ne mutlu bizlere. Deprem bölgesinden gelen taleplere göre yine desteklerimiz, yardımlarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Vatandaşlarımızın bu konuda biraz hassasiyet göstermelerini ricasında bulunuyorum. Yola çıkan arkadaşlarım hayırlı yolculuklar diliyorum, hayırlısıyla afet bölgelerine ulaşmalarını diliyorum.” Diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı