Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEKKİRAZ’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

TEKKİRAZ’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sıcak asfalt çalışmasını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Tekkiraz, köklü bir tarihe sahip önemli mahallelerimizden bir tanesi. Buranın gelişip güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu minvalde mahallemizin ortasından geçen caddede Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortaklaşa çalışma başlattık. Çalışmalar tamamlandığında mahallemizin çehresi değişecek.” dedi.

Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa olarak Tekkiraz Mahallesi’nde altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları başlattı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Tavlı, aciliyet ve ihtiyaç sırasına göre her mahallede çalışma yaptıklarını söyledi.

“TEKKİRAZ, KÖKLÜ BİR TARİHE SAHİP”

Ünye’nin 85 mahallesiyle geniş bir yol ağına sahip olduğunu ifade eden Başkan Tavlı, “Her mahallemiz bizim için önemli. Hizmetin gitmediği en ücra köşe bırakmayacak şekilde aciliyet sırasına göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm ekiplerimizle sahadayız. Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız ortak çalışmalarla hizmetin mahallelerimize daha hızlı ulaşmasını sağlamaktayız. Tekkiraz Mahallemizde de bu şekilde ortak çalışma yapıyoruz. Tekkiraz, köklü bir tarihe sahip önemli mahallelerimizden bir tanesi. Buranın gelişip güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu minvalde mahallemizin ortasından geçen caddede altyapı, kaldırım ve sıcak asfalt çalışması başlattık. Çalışmalar tamamlandığında mahallemizin çehresi değişecek. Aydınlatması, kaldırımı, altyapısı ve sıcak asfaltıyla Tekkiraz modern bir caddeye kavuşacak. Burada yapılan çalışmalara verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sn. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ederim.” diye konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false