Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TEŞEKKÜR PLAKETİ

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Deprem bölgesinde görev yapan eğitim çalışanlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

Deprem felaketi sonrasında afet bölgesinde görev yapan öğretmenler için 06 Haziran 2023 Salı günün Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda teşekkür plaketi takdim töreni düzenlendi. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve pek çok ili etkileyen deprem felaketi sonrasında depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için gönüllü öğretmen ve personeller depremin ardından bölgeye hareket ederek arama kurtarma çalışmalarına destek verdiler, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerinin dağıtımı, çadır kurulumu, yemek dağıtımı vb. birçok görevi yerine getirdiler. Deprem felaketi sonrası bölgedeki öğrencilerde oluşan travmatik etkileri azaltmak amacıyla Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan "Psikososyal Destek Ekibi"nde gönüllü öğretmenler görev alarak bölgede oluşturulan sınıflarda afetten etkilenen çocuklara ve vatandaşlara psikososyal destek hizmeti verdiler. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde gönüllü olarak görev yapan eğitim çalışanlara Millî Eğitim Bakanı tarafından gönderilen plaketleri takdim etti. Gönüllü olarak görev yapan eğitim çalışanlarıyla sohbet eden İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleşen törende deprem felaketinin vatandaşların yaralarını sarmak için tüm gayretiyle mücadele eden eğitim çalışanlara teşekkür edip çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Haber Merkezi

 



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu