Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEŞEKKÜR PLAKETİYLE ÖDÜLLENDİRDİ

TEŞEKKÜR PLAKETİYLE ÖDÜLLENDİRDİ

 

Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsa Kaymak, mesleki çalışmalarıyla istihdamın işgücü piyasasındaki doğal aktörlerinden olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin 2019 yılındaki çalışmaları dolayısıyla istihdama katkılarından dolayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri teşekkür plaketiyle ödüllendirdi.

Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce değerlendirilerek bu alanda Milli İstihdam Seferberliği kapsamında İstihdam Teşvikleri ve Aktif İşgücü Programlarının Ordu işgücü piyasasına arzında göstermiş oldukları samimi işbirlikleri ve istihdama olan katkılarından dolayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak görev yapan Sn. Engin Dursun, Sn. Sayit Gültepe, Sn. Mehmet Ender Sönmez, Sn. Orhan Özgür, Sn. Numan Dervişoğlu ve Sn. Recep Ali Sönmez’e teşekkür plaketleri verildi.

Plaketler, Ordu Çalışma ve İl Kurumu İl Müdürü İsa Kaymak ve İl Müdür Yardımcısı Kayhan Kara tarafından takdim edildi. Ayrıca İl Müdürü Kaymak, “tüm Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslek mensuplarına çalışma yaşamlarında başarılar diler, kurumsal ve mesleki işbirliğimizin artarak devam etmesini temenni ederiz.” Dedi. Haber: Cemil ORDU



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false