Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TESİSLERDEKİ İYİ ŞARTLARI GÖSTERDİ

TESİSLERDEKİ İYİ ŞARTLARI GÖSTERDİ

 

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü Covid-19 salgınına rağmen antrenmanlarına kaldığı yerden devam ederken, tecrübeli futbolcu Uğur Durmuş tesislerde kendilerine sunulan imkanları takipçileri ile paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglere devam kararının ardından 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde antrenmanlar başladı. İlk etapta test yapılan futbolcularla gruplar halinde çalışmalara başlayan Mor-Beyazlı ekip, tesisleri adeta karantinaya aldı. Test yaptıran teknik ekip, futbolcu ve tesis çalışanı dışında tesislere giriş yasaklanırken, Uğur Durmuş tesislerdeki iyi şartları gösterdi.

Gülyalı’da bulunan 52 Orduspor Futbol Kulübü Tesisleri, Altınordu Belediyesi tarafından baştan aşağıya ilaçlanmıştı. Futbolcular dönmeden önce yeniden ilaçlama yapılan tesislerde ise sağlık anlamında yeterli olabilecek ekipmanlar futbolcuların özel odalarına konuldu.

Devre arasında 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne transfer olan Uğur Durmuş ise tesislerdeki iyi ortamı takipçileri ile paylaşırken, her tesiste böyle imkanların olmadığını belirtti. Uğur Durmuş: ”Biz birşeyler konuşurken sadece kendimiz için konuşmamıştık. Bazı arkadaşlar sadece kendileri için ya da kendi istekleri için algıladılar. Bizim şartlarımız bu ama bu şartlarda olmayan bir sürü arkadaşlarımız ve takım var. Allah onların yardımcısı olsun.” açıklaması ile zor durumda olan takımların iyi dileklerini iletti.  



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu