Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TÖREN BASIN’I UNUTMADI

TÖREN BASIN’I UNUTMADI

Altınordu Belediyesi gerçekleştirdiği kapsamlı organizasyonla şehirde görev yapan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Altınordu Belediyesi, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı organizasyonu düzenledi. Altınordu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda ilk olarak şehirde bulunan tüm basın kuruluşları ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyaretlerde basın çalışanlarına çiçek takdimi yapılırken hijyen paketleri de dağıtıldı.

DUAYEN GAZETECİLER KABİRLERİ BAŞINDA ANILDI

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, mesajında “Yerelden ulusala, fedakârca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş gazetecilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

KABİRLERE ÇELENK BIRAKILDI

Kutlamalar yalnızca basın kuruluşları ziyaretleri ile sınırlı kalmadı. Altınordu Belediyesi ekiplerince ahirete irtihal etmiş Ordu basınının öncüleri ve duayen gazetecileri de anıldı. Türkiye’nin köyde yayımlanan ilk gazetesi Güzelordu’yu, Uzunisa’da, kendi yaptığı baskı makinesinde çıkaran Bilal Köyden ve geçmişte birçok ilke imza atan, Belediye Başkanlığı görevi de yürüten Gazeteci Ali Rıza Gürsoy’un kabirleri ziyaret edilerek çelenk bırakıldı.

TÜM BASIN KURULUŞLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyesi ekipleri öte yandan pandemi süreci dolayısıyla sahada özveri ile çalışan basın mensuplarının ofis ve büroları için de çalışma gerçekleştirdi. Altınordu Belediyesince pandemi sürecinde periyodik olarak dezenfekte edilen basın kuruluşlarını bir kez daha dezenfekte çalışması başlattı. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı