Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TÖREN’DEN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

TÖREN’DEN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

 


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e “Aşkın abi, şehirde gezmek ve alışveriş yapmak istiyoruz” diye mesaj atan sosyal medya aracılığı ile tanıştığı çocuklar Başkan Tören’in sürpriziyle unutulmaz bir gün yaşadı.
İnsanı merkeze alan bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ülkemizin ve milletimizin yarınları olan çocuklara özel bir ilgi gösteriyor.

BAŞKAN TÖREN’İNDE İÇİNDE BULUNDUĞU “ÇOCUK İLETİŞİM HATTI” KURULDU
Geçtiğimiz günlerde Oğmaca Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, burada çocuklarla sohbet ederken onlarla daha sık iletişime geçmek, çocukların isteklerini kolaylıkla iletmelerini sağlamak amacıyla çocuklarla birlikte 9-17 yaş grubuna yönelik olarak whatsapp üzerinden ‘Çocuk İletişim Hattı’ kurdu.
ÇOCUKLARIN MESAJINA BAŞKAN TÖREN’DEN ANINDA CEVAP
Kurulan grupta bir araya gelen çocuklar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e mesaj atarak ‘Şehir merkezine gelerek alış-veriş yapma' isteklerini ilettiler. Mesaja anında cevap veren Başkan Tören, çocukların isteklerini yerine getirme sözü verdi.
UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR
Başkan Tören yapılan yazışmanın ardından çocukların isteklerinin yerine getirilmesi amacıyla ekiplere talimat verdi. Bunun üzerine Oğmaca Mahallesine giden ekipler çocukları evlerinden alarak şehir merkezine getirdi. Şehirde alış-verişe götürülen çocuklar hem alış-veriş yaptı hem de gönüllerince eğlendi.
BAŞKAN TÖREN, “BU ŞEHİR ÇOCUK DOSTU BİR ŞEHİRDİR”
Alışverişin ardından Altınordu Belediyesi’ni ziyaret eden çocukları makamında ağırlayan Başkan Tören, Altınordu’nun aynı zamanda çocuk dostu bir şehir olduğunu ifade ederek “Sizin isteklerinize kayıtsız kalmıyoruz. Bu şehir aynı zamanda çocuk dostu bir şehirdir. Sizin isteklerinizi, beklentilerinizi, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamanız adına hepimiz sizin geleceğiniz için çalışıyoruz.” Dedi.
Bütün gayretlerinin “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller” yetişmesi için olduğunun altını çizen Başkan Tören, çocukların eğitimde ve yaşamda fırsat eşitliğinden en iyi şekilde faydalanmaları noktasında çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda “çocuk oyun parkları, çocuk kreşleri, Etüt merkezleri, Yeni Teknoloji tasarım atölyesi, e-spor merkezi” başta olmak üzere çocuklarımızı yarınlara hazırlayacak birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.
“Uzaktan eğitim de olsa örgün eğitim de olsa mutlaka bu kanka hukukumuzun devam etmesi için sizlerden ricam derslerinize çalışmanız” Diyen Başkan Tören, “İyi eğitim alarak iyi meslekler seçerek ailenize olduğu kadar bu şehre de en çok hizmeti yapacaksınız.
Bu arada en önemli hususların başında sağlık geliyor. Bu nedenle sağlığınız için maske takmayı, sosyal mesafeye dikkat etmeyi ve hijyen kurallarına özen göstermeyi asla ihmal etmeyin.
Bütün çabalarımız sizlerin iftihar edeceğiniz bir şehirde yaşamanız ve yarınlarınızın huzuru ve mutluluğu içindir.” İfadelerini kullandı.
BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Beklemedikleri bir sürprizle mutluluk yaşayan çocuklar ise Başkan Tören’e teşekkür ettiler. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı