Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TRİATLON YARIŞLARI GELİYOR!

TRİATLON YARIŞLARI GELİYOR!

Pandemi süreci ile ara verilen Altınpost Triatlon Yarışları yeniden hayata geçiyor.

 

Pandemi süreci ile ara verilen faaliyet takvimi, Ordu’da gerçekleşecek ve sezonun ilk triatlon müsabakası olma özelliği taşıyan Altınpost Triatlon Yarışları ile yeniden hayata geçiyor.

Katılımcılarına, Karadeniz’in eşsiz doğasına tanık olma fırsatı verecek organizasyonu resmileştiren protokol, Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Koordinatörü Serkan Şimşek ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hazır bulunduğu bir törenle atıldı.

İmza sonrası görüşlerini belirten Güler, “Sporun sağlık başta olmak üzere sosyolojik ve psikolojik etkilerini her zaman çok önemsiyoruz, özellikle triatlon branşına yönelik ileriye dönük her türlü projeyi desteklemek istiyoruz. Bu sene bizim için bir başlangıçtır. Bu yarışın geliştirilerek uluslararası bir organizasyona dönüşmesini hedefleliyoruz.” şeklinde konuştu.

Ordu’nun doğa sporları için çok elverişli bir coğrafyada yer aldığını belirten Şimşek ise şunları söyledi: “Sezonun ilk triatlon yarışı için özel bir şehir seçtik. Yaylaları, mutfağı, denizi ve tarihi zenginlikerinin gölgesinde, pandemi önlemleri hassasiyetiyle organize edilecek yarışa tüm sporcularımızı bekliyoruz.”

Milli mücadelenin en önemli simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelen, standart ve sprint mesafede koşulacak Altınpost Triatlon Yarışları için kayıtlar en kısa sürede açılacak. SPOR52

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli