Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TÜBİTAK-4006 BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

TÜBİTAK-4006 BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

TÜBİTAK-4006 BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK-4006 bilim fuarının açılışı yapıldı.

Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen "TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının" açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu konuşmasında, TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının düzenlemesinde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu’nun açılış konuşmasının ardından kurdele kesim töreniyle TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının açılışı yapıldı. Müdür Vargeloğlu ve Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, fuar alanındaki stantları tek tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, projede yer alan öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle günün anısına binaen hatıra fotoğrafı çekildiler. Gün boyu açık olan ve konuklar tarafından ziyaret edilen bilim fuarında, konuklar, öğrenci ve öğretmenlerin sunumlarıyla bilgilendirildiler.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bilim fuarının hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz” denildi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu