Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TÜBİTAK FİNALİSTLERİNDEN ZİYARET

TÜBİTAK FİNALİSTLERİNDEN ZİYARET

 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri finalistleri Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek hazır bulunurken, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargelolu, yarışmada dereceye giren öğrenci ve danışman öğretmenlerden projeler konusunda bilgi aldı. Öğrencileri tebrik ederek, onlara hediyeler verdi ve başarılar diledi.

Bu yıl düzenlenen "51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması" sonuçlarına göre Ordu’da; Ordu Özel Ordu Final Fen Lisesi, Ordu Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi 1. lik (Birincilik), Ordu Anadolu Lisesi Ordu Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi 3. lük (Üçüncülük), Ordu Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi Teşvik ödülünü almaya hak kazandı.

Müdür Vargeloğlu, öğrencileri ve danışman öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Yarışmanın final sergisinin ve ödül töreninin, Ekim ayı içerisinde yapılması planlandığı ifade edildi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false