Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TÜM KULÜPLERE ÖRNEK OLDU

TÜM KULÜPLERE ÖRNEK OLDU

 

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde menajer Dursun Karamustafa yaptığı açıklamada yaptıkları uygulamanın tüm kulüplere örnek olduğunu söyledi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen liglerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ilk olarak liglerin başlangıç tarihini Haziran olarak belirtmişti. Yapılan açıklamanın ardından hızlıca Covid-19 testine giren ve ardından Gülyalı Tesisleri’nde karantina modunda antrenmanlara başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, geçtiğimiz günlerde ara vermişti.

Liglerin başlama tarihi 18 Temmuz’a ertelendikten sonra ara veren 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde futbolcular bireysel antrenman programlarına devam ederken, takım 8 Haziran’da yeniden toplanacak. Ordu temsilcisinde yeniden toplanma öncesinde ise Kulüp Menajeri yaptığı açıklamada ”Sporcularımızı 8 Haziran tarihinde tekrar toplayarak, yeniden testten geçireceğiz. Testin ardından iki gün yurtta kalacaklar, iki günün ardından tekrar testten geçirip kulübe giriş yapacaklar. Kulübe giriş çıkışlar yasaklandı. İdari personel, Menajer, Teknik kadro, Aşçı, Futbolcuların dışında tesislere kimse alınmayacak. Futbolcular üç ayrı soyunma odasında soyunacaklar. Yemekhaneye sosyal mesafeye göre yeniden düzenleme yapıldı.” ifadelerini kullandı.

Covid-19 pandemisini önemsediklerini ve sporcu sağlığını oldukça titizlikle yürütmek zorunda olduklarını belirten Dursun Karamustafa, bu süreçte sporcuların Dr.Fatih Bostancı ve kulüp doktoru Yücel Baştürk tarafından sürekli kontrol altında tutulacaklarını belirtti. Aynı zamanda yaptıkları uygulama ile tüm kulüplere örnek olduklarını belirten Karamustafa, kalan maçlarda en iyi sonucu almak istediklerini belirtti. SPOR52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false