Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

UFUKLARDA DALGALANIYOR!

UFUKLARDA DALGALANIYOR!

UFUKLARDA DALGALANIYOR!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Muratcık ve Cumhuriyet Mahallesinin zirvesine dev Türk Bayrağı.

Gürgentepe İlçesi Muratcık ve Cumhuriyet mahallesinin zirvesinde, rengini şehitlerin kanından ilhamını da kan gölüne yansıyan ay ve yıldızdan alan 96 metrekarelik dev Türk Bayrağı dalgalandı.

 

DEV BAYRAK GURURLANDIRIYOR!

Geçtiğimiz haftalarda mahallenin zirvesine getirilen ve herkesin ilgisini çeken Şanlı Türk Bayrağı mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni topladı.

 

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR; TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

Gürgentepe İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Şanlı, “İstanbul’da yıllarca zabıtalık yaptım. Şimdi doğup büyüdüğüm topraklarımda Muhtarlık görevimi yürütüyorum. Allah bana doğduğum topraklarıma hizmet etmeyi nasip etti” diyerek “Türk milleti, rengini şehidinin kanından alan, hilal ve yıldızını bin yıllık şanlı geçmişinde bulan, bacısının gelinliğini temsil eden, şehidin son örtüsü olan, şanlı bayrağı ile 3 kıtaya hukuk dersi veren büyük bir millettir. Bugünde birlik beraberliğimizi simgeleyen rengini şehit kanından alan Şanlı Türk Bayrağımızın mahallemizde dalgalandığını görmek bize gurur veriyor. Bayrağımızın dalgalanmasına vesile olan ve bizleri yalnız bırakmayanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Türk Milleti, Türk Bayrağı var olsun” dedi ve ekledi; “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

Seven Şanlı ise; Allah tüm askerlerimizi, polislerimizi, güvenlik güçlerimizi korusun, gurur duyulacak bir eser diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 

 

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı