Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

“ULAŞIMA KAPALI YOL YOK”

“ULAŞIMA KAPALI YOL YOK”

 

Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından Altınordu sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksama yaşanmaması adına karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Her türlü olumsuz hava şartlarına karşı hazırlıklı olan Belediye ekipleri kar yağışı dolayısıyla karla mücadele çalışmalarını yüksek rakımlı mahallelerde sürdürüyor. Birçok mahalle de hummalı bir çalışma yürüten ekipler, uhdesinde bulunan tüm yolları 7/24 açık tutuyor.

“KAR KALINLIĞI 35-40 CM’YE ULAŞTI”

Altınordu’nun yüksek kesimlerinde ara ara devam etmekte olan kar yağışı sonucu kar kalınlığı 35-40 cm seviyelerine kadar yükseldi. Bu bölgelerde Altınordu Belediyesi tüm ekiplerini seferber ederek Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile karla mücadele çalışmasını başarılı bir şekilde yürütüyor.

Altınordu Belediyesi ekipleri öte yandan Örencik, Günören, Işıklı, Yeşilköy, Karaoluk, Yenisayaca, Osmaniye, Emen, Gökömer, Hürriyet, Şenocak, Ataköy, Bayramlı ve Cumhuriyetköyü Mahalleleri’nde Cuma günü başlattığı karla mücadele çalışmalarını ise geçtiğimiz Cumartesi günü tamamladı.

Ayrıca devam eden kar yağışı dolayısıyla diğer bütün mahallelerdeki kar mücadelesi çalışmaları ise ekiplerin koordinesinde kesintisiz bir şekilde sürüyor. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı