Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

ULUSALAR ARASI BAŞARI

ULUSALAR ARASI BAŞARI

Atatürk Anadolu Lisesi Almanca öğretmeni Demet Bölek rehberliğinde yürütülen Spielend Deutsch Lernen (Oynarken Almanca öğren) isimli eTwinning projesi "Ulusal Kalite Etiketi" almaya hak kazandı.

Proje ekibinde yer alan öğrenci ve öğretmenler için ödül töreni düzenlendi. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okulda düzenlenen ödül törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerze plaket ve sertifikalarını takdim etti.

Müdür Bekyürek törende yaptığı konuşmasında, "Bugün burada, eTwinning projeleriyle uluslararası alanda büyük başarılar elde eden öğretmen ve öğrencilerimizi ödüllendirmek için toplandık. eTwinning, eğitimde kalitenin artırılması, öğretmenler ve öğrenciler arasında kültürel alışverişin sağlanması adına önemli bir platformdur. Bu platform sayesinde, gençlerimiz farklı kültürleri tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda dijital becerilerini geliştirme şansı elde etmektedir. Öğrencilerimizin ortaya koyduğu bu projeler, geleceğin liderleri olmaya aday olduklarını bir kez daha gösteriyor. Proje ekibinde yer alarak bu önemli başarıya imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda en büyük paya sahip olan öğretmenimizi de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Sadece bilgi vermekle kalmayıp, öğrencilerimizi keşfetmeye ve öğrenmeye teşvik ettiniz." dedi.

Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Hab er: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.4 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı