Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

UNUTMADI

UNUTMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında “Pişiriciler” sinemasını çocuklarla buluşturdu.

 

 Büyükşehir Belediyesinin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi seyreden çocuklar ve aileleri keyifli bir gün yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan aralık ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara kültür-sanat dolu günler yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor.

Bu kapsamda gösterimi yapılan “Pişiriciler” sineması Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda çocukların beğenisine sunuldu. Aileleri ile birlikte gelen çocuklar mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi ilgi ile izledi. Çocuklar Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri ile hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi aralık ayı etkinleri kapsamında “Pişiriciler” oyununu izleyen çocuklar ve aileleri başkan Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Aileler bu gibi etkinliklerin Ordu’da artarak devam etmesini istediler.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı