Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ!”

“ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ!”

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, oynanan oyunlara karşı her zaman üreticinin yanında olduklarını açıkladı.

 

 

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, üreticinin fındığını ucuza kapatmak isteyenlerin durmayacağını açıklayarak oynanan oyunlara karşı her zaman üreticinin yanında olduklarını açıkladı.

22 Lira fiyatın üreticiyi memnun ettiğini belirten Milletvekili Enginyurt, “Fındığın 22 lira olarak fiyatı belirlendi. Fındık üreticileri olarak bu fiyat bizleri memnun eden bir fiyattır ama biz biliyoruz ki oyunlar durmayacak. Vampirler durmayacak, kan emiciler durmayacak, üreticinin fındığını daha ucuza kapatmak isteyecekler.” Diyerek oyunların durmayacağını söyledi.

 

“FINDIK ÜZERİNE OYUN OYNAMAYIN”

Fındıkla ilgili olan kurumlara seslenen Milletvekili Enginyurt, “Ben buradan ilgili olan her kurumu uyarıyorum. Fındık üzerinde oyun oynamayın. Fındıkla ilgili hesap yapmayın. Yanlış hesap Bağdat'tan döner derler ama emin olun yanlış hesabı Ordu'dan döndeririz.” Diyerek kurumları uyardı.

 

“ÜRETİCİNİN YÜZÜ DAHA FAZLA GÜLECEK”

Üreticinin hakkını yedirmeyeceklerini de sözlerine ilave eden Milletvekili Enginyurt, “Geçen sene nasıl fındık üreticisinin hakkını aramak için sokaklara çıktıysak, bu sene de yeri göğü yıkarız. Fındık için tabelalara fiyat yazacak olanlar namuslu ahlaklı olun. Başımızın üstünde yeriniz olsun üreticinin hakkını yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz. Fındık üreticisi inşallah bu sene daha fazla yüzün gülecek. Geleceğin daha aydınlık olacaktır.” Diyerek üreticinin arkasında durduklarını açıkladı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı