Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÜSTÜN BAŞARI!

ÜSTÜN BAŞARI!

ÜSTÜN BAŞARI!

Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesinden üstün başarı.

Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

Destek programı kapsamında 1.108 imam hatip okul başvuru yaptı. Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkânları çerçevesinde ülke genelinde 137 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

"adım adım başarı" sloganıyla proje başvurusu yapan Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisemize 23.000 TL hibe desteği verildi. Bu destek 2021/2022 eğitim öğretim yılında 12.sınıfların üniversiteye hazırlanmasında kullanılacak.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Projenin hazırlanmasında emeği geçen okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı