Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÜSTÜN BAŞARI!

ÜSTÜN BAŞARI!

ÜSTÜN BAŞARI!

Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden 2021 BUCA IMSEF'te üstün başarı.

Türkiye'deki önemli bilimsel organizasyonlarından biri olan ve uluslararası olarak gerçekleşen 2021 BUCA IMSEF'te (Buca Uluslararası Müzik, Bilim, Enerji ve Mühendislik Fuarı) Ordu Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi 2 proje ile finalist oldu.

Öğrenciler Zülal Akbaş, İsmail Arda Altunbaş ve Oğuz Aydın'ın gerçekleştirdikleri "atıklar toprağa" isimli projeleri Biyoloji, öğrencileri Görkem Alp Yıldıran ve İsmail Umut Orallı'nın gerçekleştirdikleri "Şah-Math" isimli projeleri Matematik-Bilgisayar kategorisinde finalde yarışma hakkı elde etti.

Danışman öğretmenleri Selahattin Özbucak rehberliğinde projelerini tamamlayan gençler, jürilere sunumlarını İngilizce olarak 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında çevrimiçi ortamda gerçekleştirecekler.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Uluslararası bir organizasyonda farklı tecrübeler kazanacak olan gençleri, danışman öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik eder, final yarışmalarında başarılar dileriz” denildi.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı