Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

UZUN BİR MARATON!

UZUN BİR MARATON!

3 puan parolasıyla hareket ettiklerini açıklayan 52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Lig uzun bir maraton bu kayıpları kapatacağımızı umuyoruz.” dedi.

 

 

Takımın performansından memnun olduklarını açıklayan 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, öngörülemeyen hatalardan dolayı kupaya veda ettiklerini ancak Lig maçlarında 3 puan parolasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

“90 DAKİKA GÜZEL POZİSYONLARA GİTTİLER”

Oyundan ve mücadeleden memnun olduklarını açıklayan Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Siirt'in ikinci yarısında ve Bayrampaşa'da baştan sona oyuncularımızın performansı çok iyiydi. İkinci maçta özellikle hakem hatalarından, verilmeyen penaltımız gibi hatalardan dolayı maçın seyrini etkiledi. Bizim de girdiğimiz pozisyonları tam değerlendiremediğimizden ve özellikle penaltı kaçırdık.  Bunların dışında biz oyundan ve mücadeleden memnunuz. Futbolcularımızın 90 dakika güzel pozisyonlara gittiler.” dedi.

“TEKRAR ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Önlerindeki lig maçlarında çıkış yakalamak istediklerini belirten Olgun Alp, “Lig uzun bir maraton bu kayıpları kapatacağımızı umuyoruz. Çünkü önümüzdeki Urfa'da oynayacağımız Karbel Karaköprü Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla gidiyoruz. Zaten biz Urfa'dan 3 puan alıp kendi sahamızda oynayacağımız Bursa Yıldırım Spor maçını alarak tekrar çıkış yakalamak istiyoruz. Artık bundan sonra kazanmayı da alışkanlık haline getireceğiz ve bundan sonra çıkış yakalayıp seriyi devam ettirmek istiyoruz.” diyerek 3 puan parolasıyla hareket ettiklerini söyledi.

“HER GEÇEN GÜN DAHA DA OTURACAK”

Takımın her geçen gün daha da oturacağının altını çizen Olgun Alp, “2020-21 sezonunda yani bu yeni futbol sezonunda takım ilk defa bir araya gelmiş oyunculardan kuruldu. Her geçen gün takım daha da oturacak. Baştan Covid-19’dan dolayı oynayamayan 4-5 tane as oyuncumuz vardı. Bunlar sadece 1-2 maç oynayabildiler. Burçin gibi ve Halil İbrahim Pekşen gibi oyuncular takıma girdikten sonra takımın aksiyonu daha da iyi olacak.” Diyerek 4-5 tane as oyuncunun daha 1-2 maç ancak oynayabildiğine değindi.

“LİG’DE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Umutlarını yitirmediklerini de söyleyen Olgun Alp, “İleride takım oturacak ve inşallah daha da daha da iyi olacak. Hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Maçlarımızı kazanmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Artık Lig'de yolumuza devam edeceğiz kupayı unuttuk, gitti. Var gücümüzle çalışmaya ve antrenmanlara devam ediyoruz.” Diyerek çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini ifade etti. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı