Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

VALİLİKTEN SÜRÜCÜLERE UYARI!

VALİLİKTEN SÜRÜCÜLERE UYARI!

 

 

Ordu genelinde geçtiğimiz Cumartesi sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini artırarak Cumartesi ve Pazar günleri yağmaya devam ederken valillikten sürücülere uyarılar geldi.

 

Kar yağışından olumsuz etkilenen şehir içi, mahalle ve devlet karayollarını ulaşıma açık tutabilmek için, ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüğü açıklanan uyarıda sürücülerin tedbirsiz yola çıkmaması için Valilikten uyarı yapıldı. 

 

ÇALIŞMALARI AKSATIYOR

Tedbirsiz şekilde yola çıkan sürücülerin çalışmaları aksattığı vurgulanan uyarıda, “Ancak, yaşanan olumsuz hava durumuna karşın tedbirsiz şekilde yola çıkan sürücüler, araçların yolda kalmasına ve kaymasına sebep olmaktadır. Bu durum, hem sürücülerin can ve mal emniyetini tehlikeye düşürmekte, hem de yürütülen çalışmaları aksatmaktadır.” Denildi.

 

Araçlara zincir takılması gerektiği de hatırlatılan uyarıda, “Hava ısısının eksi derecelere düşmesiyle birlikte yolarda buzlanma durumu başlamış olup, gece saatlerinde buzlanmanın daha da artması beklenmektedir. Bu sebeplerden dolayı, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması, ulaşımda toplu taşıma araçlarının kullanılması, trafiğe çıkılması halinde de mutlak süratle araçlara zincir takılması gerekmektedir. Trafik görevlilerimizce de gerekli kontrol ve denetimler yapılacaktır.” Denildi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı