Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

VARGELOĞLU’NDAN İKİ İLÇEYE ZİYARET

VARGELOĞLU’NDAN İKİ İLÇEYE ZİYARET

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretlerine Korgan ve Kumru ile devam etti.


Beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Korgan İlçesi’nde bir dizi okul/kurum ziyaretlerinde bulunan Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilk olarak Korgan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette, Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan'dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımları, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing alan Müdür Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek, personellerle sohbet etti. Talep ve ihtiyaçlarını sordu.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Korgan Kaymakamı Engin Tok ve Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'ı ziyaret eden Müdür Vargeloğu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Korgan ilçe ziyaretine okul ve kurumları ziyaretler ile devam eden Müdür Vargeloğlu,  okullarda mevcut fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Okulları ziyaret ederek, derslikler, laboratuvar, pansiyon binası ve yemekhanelerde incelemelerde bulundu. Yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gören Müdür Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim öğretim durumunu, eğitim yatırımlarımızı ve yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere ilçe ziyaretlerini sürdüren Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, okul/kurumlarda incelemelerde bulundu.

Beraberinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesinden Sorumlu Şube Müdürü Erol Başar'ın da bulunduğu ilçe ziyaretinde, Müdür Vargeloğlu, ilk olarak Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ve idarecilerden ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımları, yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda brifing alan Müdür Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek, talep ve ihtiyaçları dinledi. Personellerle sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından, okul/kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulunan Müdür Vargeloğlu, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Spor salonu, derslik, pansiyon, yemekhane ve kütüphanelerde incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Müdür Vargeloğlu, ilçe ziyaretinde okul müdürleri ile bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi. Okul Müdürleri ile sosyal mesafe kuralları kapsamında toplantıda buluşan Müdür Vargeloğlu, "Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu bizler için en güzel rehber. Sizlerden istediğim bu vizyon çerçevesinde projeler üretip, uygulamaya konmasıdır. Bir okuldaki iyi uygulamayı diğer okula da taşıyalım, ortak projeler üretelim." dedi. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu