Perşembe’de yeni yıla anlamlı ziyaretler: Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak’tan görev başındaki emekçilere teşekkür.
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 2026 yılına girerken anlamlı ve duygu dolu ziyaretlerde bulundu. İlçe Kaymakam Vekili Sayın Burak Keser ile birlikte, yılbaşı gecesinde görevlerinin başında bulunan ve toplumun huzuru, güvenliği ve sağlığı için fedakârca çalışan kamu görevlileri ile emekçi vatandaşları ziyaret eden Başkan Albayrak, yeni yıllarını kutladı.
Ziyaretler kapsamında jandarma ve polis teşkilatı mensupları, itfaiye personeli, hastane çalışanları, eczacılar, esnaflar, akaryakıt istasyonları ve taksi duraklarında görev yapan çalışanlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, onların emeklerinin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti. Özellikle yılın en özel gecelerinden birinde sevdiklerinden uzak kalarak görev yapan çalışanların, Perşembe’nin huzur ve güven içinde yeni yıla girmesinde büyük pay sahibi olduğunu vurguladı.
Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, “Sevdiklerimizle huzur içinde bir arada olabilmemiz için görevlerinin başında özveriyle çalışan kıymetli eczacılarımızı, benzin istasyonlarımızı ve taksi duraklarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Bu kıymetli insanların gayreti, yılın her gününde olduğu gibi bu özel gecede de hepimize güç ve güven veriyor” ifadelerini kullandı.
Toplumun birlik ve beraberliğinin, emek veren insanlara verilen değerle güçlendiğini belirten Albayrak, “Samimiyetle ve büyük bir özveriyle sürdürülen bu emekler sayesinde toplum olarak birbirimize daha sıkı kenetleniyor, güvenle yeni bir yıla adım atıyoruz. Bir şehrin gerçek gücü, emek veren insanlarına gösterdiği kıymetle ölçülür” dedi.
İlçe Kaymakam Vekili Burak Keser de ziyaretlerde görevli personelle yakından ilgilenerek yeni yıllarını tebrik etti. Keser, kamu düzeninin, güvenliğin ve halk sağlığının korunmasında görev alan tüm çalışanların büyük bir fedakârlık örneği sergilediğini ifade etti.
Başkan Albayrak açıklamasının sonunda, “Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın huzuru için çalışan tüm kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların emeği ve fedakârlığı sayesinde daha güçlü, daha güvenli ve daha birlik içinde bir toplum oluyoruz. Tüm emekçilerimizin yeni yılını tebrik ediyor; sağlık, huzur, mutluluk ve bereketle dolu bir 2026 yılı diliyorum” sözleriyle mesajını tamamladı.
Perşembe’de gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaretler, görev başındaki çalışanlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, yeni yıla dayanışma, vefa ve birlik duygularıyla girilmesine vesile oldu.