Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK!

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK!

2 Aralık’ta sona erecek olan 2019 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların mağdur olmaması için Altınordu Belediyesi vezneleri hafta sonu da hizmet verecek.

2 ARALIK SON TARİH

2019 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksit ödemelerine devam ediliyor. Her sene iki taksit halinde ödenen ve bu günlerde ikinci taksitlerin ödendiği Emlak Vergisi ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri 2 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona eriyor.

TAM GÜN HİZMET VERECEK

Altınordu Belediyesi’de bu kapsamda mükelleflerin vergilerini daha kolay ödemeleri ve mağdur olmamaları için veznelerini hafta sonunda da açık tutacak. 23-24 Kasım ve 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde hafta sonları açık olacak olan Altınordu Belediyesi vezneleri tam gün olarak hizmet verecek.

İNTERNETTEN DE ÖDENEBİLECEK

Altınordu Belediyesi Hizmet Binası ve Altınordu Belediyesi internet adresi www.altinordu.bel.tr ile ödenebilecek olan 2019 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi  2. taksit ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü sona erecek. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu