Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

YARDIM BEKLİYOR!

YARDIM BEKLİYOR!

YARDIM BEKLİYOR!

Evine giderken 3 Kasım 2019’da trafik kazası geçiren ve kaza sonrası yüzde 92 felçli kalan Erhan Ergin, sesini duyurmak istiyor.

2015 yılında Rize’de abisini ve yengesini yangında kaybettikten sonra vefat eden abisinin 2 çocuğunun sorumluluğunu kendisi üstlenen ardından, 3 Kasım 2019 yılında da kendisi trafik kazası geçirerek felçli kalan 2 çocuk babası Erhan Ergin, kendilerine sahip çıkacak kimsenin olmadığını ve zor durumda kaldıklarını söylüyor.  

Ordu ili Çaybaşı ilçesi İlküvez mahallesinde ikamet eden ve evde 8 kişi yaşadıklarını, çalışan kimsenin de olmadığını söyleyen Ergin, 31 yıllık yaşamında kimseden bir şey beklemeden ailesini ayakta tuttuğunu ve kendisinin yapabileceği bir iş istediğini söyledi.   

 

“BİZE SAHİP ÇIKACAK KİMSE YOK”

Ergin, “2019 yılında geçirdiğim kaza sonrası omurilikten ameliyat oldum ve felçliyim. Belden aşağısı tutmuyor. 40 gün kadar fizik tedavi gördüm. 2015 yılında da abimi ve yengemi Rize’de yangında kaybettim. 2 tane çocukları var, onlara da biz bakıyoruz. 2 çocuk da benim var. Evde toplam 8 kişiyiz. Babam 62, annem de 53 yaşında. Abim kardeşim hiç kimsem yok. Bize sahip çıkacak kimse yok, ailemin tek dayanağı benim. Ailemin tek çalışanı bendim, bende kaza nedeniyle çalışamaz hale geldim. Engel oranım yüzde 92’ydi, 80’e düştü bakım maaşım kesildi. Başkaları olmayınca ayağa kalkma şansım olmuyor. Yatakta kendi başıma sağa sola dönebiliyorum ama illaki birilerinin bana yardım etmesi gerekiyor. Ellerim çok şükür çalışıyor ama ayaklarım tutmuyor. 7 dönüm fındık bahçemiz var. Onunla idare ediyoruz. Kaza yapana kadar çalışıyordum hiçbir sıkıntımız yoktu ama felçli kaldığımdan bu yana sıkıntılıyız, zor durumda kaldık. Çocukların hepsi okula gidiyor. Bize yardımcı oluyorlar. Hayatını sosyalleştirmek isteyen 4 çocuk var. Benim bu halde olmam onları perişan ediyor. Hayatımı kolaylaştırmak istiyorum başka bir isteğim yok.” Dedi.

Yardım etmek isteyenler 0507 098 08 57 nolu numaradan aile ile irtibata geçebilir.

Özel Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı