Tarih: 20.05.2020 08:21

YARIN ARA VERECEKLER!

Facebook Twitter Linked-in

 

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, bir basın açıklaması yaparak “önce sağlık” diyerek tüm hazırlıklarını ve çalışmalarını yaptıklarını ama liglerin tarihleri belli olana kadar ara vereceklerini açıkladı.


52 Orduspor FK olarak Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in de açıkladığı gibi liglerin kaldığı yerden devam ederek, müsabakaların oynanması taraftarı olduklarını belirten Basın Sözcüsü Coşkun Alp, “TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in ligdeki kalan maçların mutlaka oynanacak olduğuna dair yaptığı açıklamalar bizleri memnun etmiştir. Yapılan bu açıklamalar 52 Orduspor FK’ müzün görüşlerinin haklılığını ve TFF tarafından da kabul gördüğünü ispatlamıştır. Biz bu anlamada ‘önce sağlık’ diyerek tüm hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı son ana kadar sürdüreceğiz.” Dedi.

 

LİGLER HENÜZ NETLİK KAZANMADİ

Liglerin başlama tarihinin netlik kazanmadığını belirten Olgun Alp, “Liglerin başlama tarihi henüz netlik kazanmadığı gibi üzerinde konuşulan birçok senaryo var. Bilindiği üzere, liglerin başlama tarihi için açıklanan tarih 12 Haziran 2020 ve alt ligler için ise 18 Temmuz 2020’ idi. TFF Başkanının da beyan ettiği gibi bu tarihler üst liglerde daha ileri, bizim bulunduğumuz 2. Ve 3. Liglerde de da geri çekileceği vurgulanmıştır. Liglerin başlayacağı hangi tarih olursa olsun, bizim öncelikli amacımız liglerin kaldığı yerden devam ederek maçların oynanmasıydı. Bu sebepten dolayı biz hazırlıklarımıza liglerin başlamasına dek aynı duyarlılık ve kararlılıkla devam edeceğiz.”  Dedi.


GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMIŞTIK

Hazırlık çalışmalarına gerekli tedbirleri alarak başladıklarını hatırlatan Olgun Alp, “Daha öncede spor kamuoyuna verdiğimiz beyanatlarda da belirttiğimiz gibi, 52 Orduspor FK olarak TFF’nin yayınlamış olduğu ‘Futbola Dönüş Protokolü’nün içeriğine uygun olarak, tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza başladığımız şu günlerde 52 Orduspor olarak bilindiği gibi 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü dezenfektasyonu sağlanmış tesislerimizi dışarıya kapatarak uzun bir aradan sonra çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Hazırlık çalışmalarımız başlamadan önce anlaşma yaptığımız özel bir hastanede futbolcularımız, teknik heyet, yöneticilerimiz ve kulüp çalışanlarımızın tamamı Covid-19 testine tabi tutulmuştu. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra tüm sonuçların negatif olduğu raporlanmıştır.” Dedi.


TARİHLER KESİNLEŞENE KADAR ARA VERECEĞİZ

Başladıkları çalışmalara Perşembe gününe kadar devam edeceklerini belirten Olgun Alp, “Bu doğrultuda planlı ve düzenli olarak devam eden hazırlık çalışmalarımız Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar ve yardımcı antrenörlerimizin nezaretinde 21 Mayıs 2020 Perşembe Gününe kadar devam edeceğiz TFF’nin yayınlamış olduğu Futbola Dönüş Protokolü içeriğine uygun olarak tüm sağlık önlemlerimizi alarak çalışmalarımıza ‘Sağlık Her Şeyden Önemlidir’ ilkesiyle devam edeceğiz. TFF tarafından 3. Liglerin ne zaman ve ne şekilde başlayacağı tarih belli olana kadar çalışmalarımıza kısa bir süre ara vereceğiz. Müsabakaların oynanma tarihi kesinleştiği zamanda da takımımızı tesislerimizde tekrar toplayacağımızı spor kamuoyunun bilgisine sunarız.” Diyerek 21 Mayıs Perşembe gününden itibaren 3. Liglerin başlayacağı tarih belli oluncaya kadar ara vereceklerini ifade etti. Haber: Soner ÖZDEMİR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —