Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ”

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ”

AK Parti Ordu’da 19 ilçenin 7. Olağan İlçe kongrelerini tamamladı.

 

 

 

Şuan için sadece Altınordu ilçe kongresinin kaldığını söyleyen AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Altınordu ilçe kongresinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelebilme ihtimalinden kaynaklı henüz net bir tarih belirlenmediğini belirtti.

 

“HEYECANIN ÜST DÜZEYDE OLDUĞUNU GÖRDÜĞÜMÜZ KONGRELERİMİZİ YAŞADIK”

 

Kalan kongrelerde tamamlandığında 2023 yılına kadar kongre sürecinin tamamlanmış olacağını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, “Yenilenme, varsa aksaklık yanları düzeltme, yeni heyecanlar katma, gençleşme, heyecanı üst seviyeye çıkartma adına bütün siyasi partilerde olduğu gibi, AK Partimizin etkinliklerinden, siyasi parti yasasına göre minimum 2, maksimum 3 yılı geçmemek şartıyla kongrelerimiz yapılır. Bu mana da bizde ana kademelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız olmak üzere adeta şölen havasına dönüşen şekliyle, düğün, tören, bayram dediğimiz, heyecanın üst düzeyde olduğunu gördüğümüz kongrelerimizi yaşadık. 19 ilçemizin ana kademe kongrelerini bitirdik. Şimdi yan kuruluşlarımız olan kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın kongreleri var. Kadın kollarımızda sadece 1 ilçemiz kaldı, gençlik kollarımız devam ediyor. Onları da tamamlayıp kongre sürecimizi 2023’e kadar bitirmiş oluyoruz” dedi.

 

“MART AYINA KADAR BÜTÜN İLLERİN KONGRELERİ BİTİRİLMEK İSTENİYOR”

 

Bir aksilik çıkmadığı sürece, Altınordu 7. Olağan İlçe Kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da geleceğini söyleyen İl Başkanı Tomakin, “Büyük şehirlerin tamamına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gelme ihtimalinden kaynaklı, Cumhurbaşkanımızın programına, Dünya ve Türkiye gündeminde gelişen olaylara göre bizimde kongre takvimimizi belirleyecekler. Mart ayının sonunda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın kongresi var. O kongreye kadar bütün illerin kongreleri bitirilmek isteniyor. Genel merkez tarafından büyükşehir olmayan illerimizin tarihleri verildi. Büyükşehirlere Cumhurbaşkanımız kendisi de katıldığı için henüz net bir tarih yok. Cumhurbaşkanımız ve halkımızın sağlığını tehdit edecek derecede, virüs artışı söz konusu olmazsa Ordu’ya da gelecek” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’NİN EN HAZIRLIKLI PARTİLERİNDEN BİRİYİZ”

 

Başkan Tomakin, “Biz yarın seçim varmış gibi teşkilat olarak son derece profesyonel bir şekilde her tür seçime, her tür etkinliğe hazırız. Bize yarın seçim var deseler biz parti olarak şuan bile hazırız. Türkiye’nin en hazırlıklı partilerinden biriyiz. Biz hiç rehavete izin vermeyiz” diyerek Türkiye genelinde üye kayıtlarının ise 11 milyonun üzerine çıktığını söyledi.

 

“HAYALLERİN ÖTESİNE GEÇEN ŞEKLİYLE HİZMETLERLE BULUŞTU”

 

Geçtiğimiz günlerde 18. yılımızı kutladık diyen Başkan Tomakin, “18 yıldan beri Türkiye’yi biz hayallerin ötesine götürdük. 18 yıl boyunca, Türkiye’de insan haklarından tutunda sağlıkta, eğitim de, ekonomide, savunma sanayide yani her alanda ciddi kalkınmalara imza attık. Orduyu, gerek tarımda, gerek turizm de, gerekse diğer alanlarda her anlamda geliştirdik, büyüttük. Türkiye hayallerin ötesine geçen şekliyle hizmetlerle buluştu. İnşallah bu sekteye uğramadan Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023- 2053- 2071 gibi hedeflere durmadan yılmadan taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.  

 

‘İMAN VARSA İMKÂN DA VARDIR’

 

2 yıl önce göreve geldiğim günden bu yana yol ve dava arkadaşlarımla birlikte mesai yaptım diyen Başkan Tomakin, “Ordu’da artık Recep Tayyip Erdoğan ve onun partisinin adamı haline geldik. Bu partinin gücü düşünce ikliminden maneviyatından ve inanmışlıktan gelir. Cumhurbaşkanımızın söylediği bir söz var, ‘İman varsa imkân da vardır’ diyoruz. İmanımızı koruyarak, imkânlarımızın olduğunu zaten gördük. İktidarlığımız sürecinde, Türkiye gibi kendi kaynaklarını öne çıkararak hiçbir ülke zenginleşmemiştir. Türkiye’de kişi başına düşen milli gelirini 4 kat büyütürken, sadece ve sadece öz kaynaklarıyla büyütmüştür” dedi.

 

“ORDU MEGA PROJELERİNDE, 23 MİLYAR LİRAYA VARAN BİR SIÇRAMA HAMLESİ YAŞADI”

 

“Ordu’nun mega projelerinde 23 milyar liraya varan bir sıçrama hamlesi yaşamıştır” diyen Tomakin, “Bunda da iktidarımızın çok büyük bir etkisi var. Biz bütün bu yapılan yatırımları halkımızın hak edişi olarak gördük. Biz her zaman bir önceki seçimden, bir sonra ki seçimimiz ivme kaybederek değil, ivme kazanarak gitmiştir. Milletimizde bunu takdir ediyor. AK Parti’de, milletimize layık olmak adına çalışmışlardır. Ben şahsım olarak bütün mesaimi partime veriyorum. Halkımın derdi ile dertleniyorum. 24 saat telefonum açık. Hiç bir vatandaşımızı asla beklemeye almam, mutlaka dönüş yapıyorum. Belki bir kardeşimizin telefonuna benim bir alo demem birçok şeyi halledecektir. O nedenle sorumluluğumun farkındayım. Sorumluluk makamındayım. Halkımızın derdine derman olmak üzere bizde bu makamdayız” diye konuştu. Özel Haber: Furkan TOMAKİN

 

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı