Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YATIRIM PLANLAMALARI BAŞLADI

YATIRIM PLANLAMALARI BAŞLADI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı yatırım programı öncesinde ilçelerde belediye başkanları ve muhtarlarla bir araya gelerek yapılan, devam eden ve yapılacak olan yol çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuyor.  Başkan Hilmi Güler’in talimatıyla başlatılan planlama doğrultusunda değerlendirmenin yapıldığı ilk ilçe Mesudiye oldu.

Mesudiye ilçesi Darıcabaşı Mahallesi Yolu, Erik Mahallesi Yolu ve 2020 yılı yatırım programındaki asfalt güzergâhlarından olan Kavaklıdere-Yukarıgökçe-Doğançam Grup Yolu’nda incelemelerde bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş ve Belediye Başkanı İsa Gül’e mahalle muhtarları da eşlik etti.

“TÜM İLÇELERDE YOL ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Başlatılan incelemelerin önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edeceğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla ilçelerimizde tespit ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan, devam eden ve yapılacak olan yol çalışmalarını bizzat yerinde görüyoruz. Bu kapsamda ilk ilçemiz Mesudiye oldu. Mesudiye Belediye Başkanımız İsa Gül ve Büyükşehir ekiplerimiz ile birlikte Darıcabaşı Mahallesi Yolu, Erik Mahallesi Yolu ve 2020 yılı yatırım programında yer alan Kavaklıdere-Yukarıgökçe-Doğançam Grup Yolları çalışmaları için teknik arkadaşlarımızdan, ilçe belediye başkanımız ve muhtarlarımızdan bilgiler aldık. Başlatılan incelemeler önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de devam edecek” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false