Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

YAYGINLAŞIYOR!

YAYGINLAŞIYOR!

Vatandaşlar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın müjdesini verdiği, dünyada ilk kez Türkiye’de faaliyete geçecek olan aile diş hekimi uygulamasını yorumladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık sektörü için, “Dünyada ilk kez olan aile diş hekimliği uygulamasını yaygınlaştırıyoruz. Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin en kapsayıcı şekilde uygulandığı ilk ve tek ülke olacağız’’ açıklamasında bulundu.

Aile diş hekimliği uygulamasının gelmesi vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Aile diş hekimliği uygulamasını yorumlayan Vatandaşlar, “aile diş hekimi uygulamasına olumlu baktığını ve desteklediğini” dile getirdi.

“Vatandaşın menfaatine olan her şey ülkeye katkısı olur” diyen Yılmaz Şanlı, “Sağlıkta devrim yaşanıyor. Devletimiz vatandaşlarımızın menfaatine olan her türlü çalışmayı destekliyor ve yerine getiriyor. Vatandaşlarımızın özellikle sağlık konusunda mağdur olmaması için gerekli her türlü çalışma düşünülüyor ve uygulamaya geçiriliyor. Vatandaşımızın yararına olan her türlü çalışmaların ülkemize de büyük katkısı olacaktır” dedi.

Uygulamayı desteklediğini söyleyen Nur Altun, “Özellikle sağlık alanında yapılan her işi sonuna kadar destekliyorum. Hastanelerde özellikle randevu konularında yaşanan yoğunlukların önüne geçilecektir. Türkiye genelinde faaliyete geçecek olan uygulamada emeği olan devletimize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Özlem Varelci, “Güzel bir uygulama. Her kesim tarafından da memnuniyetle karşılanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Özel Haber: Sümeyye ŞAHİN-Müberna AVCI



  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı