Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

YEDİYILDIZ, HIZ KESMİYOR!

YEDİYILDIZ, HIZ KESMİYOR!

YEDİYILDIZ, HIZ KESMİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Kumru, Korgan ve Mesudiye ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Her bulduğu fırsatta ziyaretlerini sürdüren Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Kumru, Korgan ve Mesudiye ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Yediyıldız, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Çavuş’u ve ilçe teşkilatı başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu’nu ziyaret eden Yediyıldız, “Büyük Türkiye sevdamız için birlikte ittifakımızı güçlendirmeye, 2023 hedeflerimize ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Kumrulu Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Yediyıldız, “Kumru esnafıyla bir arada olmaktan, onlarla hasbihalde bulunmaktan vatandaşlarımızla sohbet etmekten büyük mutluluk duyduk.”

Kumru ziyaretinin ardından Korgan İlçesinde ziyaretlerini sürdüren Yediyıldız, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve beraberindeki heyet ile birlikte İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ve ilçe teşkilatı başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Mesudiye İlçesini de ziyaret eden Yediyıldız, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuldu.

Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli