Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YEDİYILDIZ, İLÇE ZİYARETLERİNDE!

YEDİYILDIZ, İLÇE ZİYARETLERİNDE!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, ziyaretlerini sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret ederek ilimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunan Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, “Sayın Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret eden Milletvekili Yediyıldız, “İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunduk” diye konuştu.

Kabataş Kaymakamı Yunus Emre Sakızcı’yı da ziyaret eden Yediyıldız, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Yediyıldız, Gölköy - Direkli Mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri “Vakit Tamam Birlikte Ramazan” programı kapsamında Prof. Dr. Nurullah Genç’in konferansına katılan Yediyıldız, “Etkileyici anlatımları ve hoş sohbeti ile bizlere güzel bir akşam yaşatan kıymetli hocamıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ünye ilçesinde de ziyaretlerini sürdüren Yediyıldız, “’15 Ramazan Dünya Yetimler günü' olması hasebiyle Ünye Belediyesi'nin uhdesinde gerçekleştirilen iftar programına katılım sağladık. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı 'ya teşekkür ederim” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan Yediyıldız, “Teşkilatlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Çatalpınar ilçesinde ziyaretlerine devam eden Yediyıldız, “İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşegül Baysal ile birlikte, AK Parti İlçe Başkanımız Haşim Bakar ve Yönetimini teşkilatımızda ziyaret ettik. Teşkilat çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk. Ardından Çay ocağında vatandaşlarımız ile sohbette bulunduk. Kıymetli vatandaşlarımıza güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum.”

Kabataş ilçesinde ziyaretlerini sürdüren Yediyıldız, “Belediye Başkanlığımızın düzenlediği iftar programı kapsamında, esnaf ve vatandaşlarımızla iftarımızı açtık. Ardından vatandaşlarımız ile çay sohbetinde bulunduk. Güzel sohbetleri ve dilekleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu