Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

YEDİYILDIZ, İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YEDİYILDIZ, İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hafta sonu Ordu’da ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, ilçe ziyaretleri kapsamında Fatsa, Kabataş, Aybastı, Gülyalı ve Perşembe ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

FATSA DERNEKLER FEDERASYONU’NA ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Fatsa Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Yeşiltaş’ı ziyaret etti. Milletvekili Yediyıldız, “Yerel yönetimlerde STK’ların önemi hakkında istişarelerde bulunduk.” Dedi.

KABATAŞ’TA TAZİYE ZİYARETİ

AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Kabataş İlçesi Ardıç Mahallesi Hanut Mevkii sakinlerinden Ramazan Gedik’in vefatı dolasıyla Gedik ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yediyıldız, “Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.

Milletvekili Yediyıldız, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ve Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ile birlikte Aybastı AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Salih Çelebi’yi ziyaret etti.

AYBASTI’DA VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Aybastı’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Yediyıldız, ilk ziyareti kabir ziyareti oldu. Vefat etmiş olan Aybastı ilçe eski Başkanı Ali Rıza Yaşar’ı mezarını ziyaret eden Milletvekili Yediyıldız, “AK Parti Aybastı İlçe Başkanlarımızdan ahirete intikal etmiş̧ olan dava arkadaşımız merhum Ali Rıza Yaşar kardeşimizi mezarı başında dualarımızla yâd ettik. Cenab-ı Hak Sonsuz Rahmetiyle muamele eylesin inşallah.” dedi.

Milletvekili Yediyıldız, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ve Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve işlerinde kolaylıklar diledi. Aybastı Perşembe Yaylası’nda Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Organ Nakli Bölümü doktorları ve vatandaşlarla sohbet etti.

GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİNE KATILDI

Perşembe ve Gülyalı’da gerçekleştirilen Gençlik Kolları 6. Olağan İlçe Kongresine de  katılan Milletvekili Yediyıldız, Perşembe’de yeniden güven tazeleyen Semih Dede ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek üstlendikleri görevlerinde başarılar diledi. Yine Gülyalı’da yeniden güven tazeleyen Gürkan Sağlam ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek, üstlendikleri görevlerinde başarılar diledi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı