Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

YEDİYILDIZ’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

YEDİYILDIZ’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, ilçeleri ziyaret ederek bayramlaştı.

İkizce ilçesinde ziyaret gerçekleştiren Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, “Cumhur İttifakı belediye Başkanımız Sn. Osman Kaygı’yı ziyaret ederek bayramlaştık. Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ardından İlçe teşkilatımızda teşkilat üyelerimiz ile bayramlaştık” dedi.

Çaybaşı ilçesinde de ziyaretlerde bulunan Yediyıldız, “Vatandaşlarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Güzel sohbetleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Akkuş ilçesine de ziyaret gerçekleştiren Yediyıldız, “İlçe Kaymakamımız Sn. Emrah Arslan’ı ziyaret ederek bayramlaştık. Sayın Kaymakamımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ardından İlçe Teşkilatımız, vatandaşlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile bayramlaştık. Daha sonra mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek bayramlaştık. Güzel sohbetleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mesudiye ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik eden Yediyıldız, “Güzel sohbetleri, ilgi ve alakalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Gölköy’de teşkilat üyeleri ve vatandaşlar ile bayramlaşarak sohbette bulunan Yediyıldız, “İlçe Teşkilatımız, vatandaşlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile bayramlaştık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah.”

Gürgentepe ilçesinde İlçe Teşkilatı ile bayramlaşarak sohbette bulunan Yediyıldız, “Esnaf ve vatandaşlarımız ile bayramlaşarak sohbette bulunduk. Rabbim bayramımızı mübarek eylesin.”

Yediyıldız, “Ulubey İlçe Teşkilatımızda Teşkilat Üyelerimiz ile bayramlaşarak sohbette bulunduk. Ardından Ulubey Meydanında vatandaşlarımız ile bayramlaşarak sohbet ettik. Rabbim bayramımızı mübarek eylesin.”

Yediyıldız, “Ünye İlçesi Çatak Mahallesinde vatandaşlarımızın daveti üzerine mahallemizi ziyaret ederek bayramlaştık. Gönlü güzel mahalle sakinlerimize, güzel sohbet ve dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Müberna AVCI

 

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli