Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YEDİYILDIZ’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

YEDİYILDIZ’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

 

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile birlikte mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile birlikte Altınordu’da iki mahallede ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Yediyıldız, mahallelilerin ihtiyaç ve sorunlarını tespit ederek gerekli talimatları verdi.

Cumhuriyetköy Mahallesi Muhtarı İmdat Kara ve mahalle sakinleriyle biraraya gelen Milletvekili Yediyıldız, Mahalledeki çalışmaları yerinde görüp inceledi, ihtiyaç ve sorunları tespit etti.

Ortaköy Mahallesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Yediyıldız, burada Ortaköy Mahallesi Muhtarı Halit Arslan ve mahalle sakinleriyle hasbihal edip istek ve taleplerini dinledi. Mahallede yapılan çalışmaları yerinde görüp ihtiyaçları tespit etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Yediyıldız ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, gösterdikleri nazik ev sahipliği için mahalle sakinlerine teşekkür ettiler. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı