Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERLE BİRARAYA GELDİ

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERLE BİRARAYA GELDİ

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERLE BİRARAYA GELDİ

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, adaylığı tamamlanan öğretmenlerle buluştu. Video Konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen buluşmaya ilimize atanıp adaylığı tamamlanan 83 öğretmen katıldı.

Katılımcı öğretmenleri selamlayarak konuşmalarına başlayan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yaşanan pandemi sürecini en az hasarla atlatmaya çalıştıklarını belirterek, "Kutsal bir göreve atandınız, sizler ülkemizin ve milletimizin geleceğini yetiştireceksiniz. Ne kadar başarılı ve donanımlı gençler yetiştirirseniz geleceğe bir o kadar umutlu bakarız. Gönül isterdi ki bu görüşmeyi yüz yüze, gönül gönüle yapalım. Fakat içerisinde bulunduğumuz şartlar gereği şimdilik bu şekilde görüşmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Toplantıda öğretmenlere çeşitli önerilerde bulunan Müdür Vargeloğlu, Ordu'nun çok güzel bir şehir olduğunu, bu şehirde görev yapan öğretmenlerimizin de bu yüzden çok şanslı olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin bulundukları coğrafyayı tanımalarını, kültürünü ve sosyal yapısını iyi bilmelerini isteyen Müdür Vargeloğlu, "Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında mesleki ve kişisel gelişimlerinize katkı sunan çalışmalar içerisinde bulunabilirsiniz. Çevrenize karşı mutlaka yapıcı bir dil geliştirmelisiniz. Hata yapmaktan korkmayın, hatalar doğru değerlendirilirse sizi başarıya götürecek yegâne anahtarlardır. Hangi branştan olursak olalım, Türkçemizin kullanımına azami ölçüde dikkat edelim. 'Şahsiyeti şahsiyet inşa eder' anlayışıyla hareket ederek, öğrencilerimizin sadece akademik beceriler kazanmalarına değil, sağlam karakterler oluşturmalarına destek olalım. Unutmayalım ki öğretmenlik diplomayla biten değil, diplomayla başlayan bir meslektir." ifadelerini kullandı.

Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, toplantıya katılan bazı öğretmenlerimizle sohbet etti. Öğretmenlerimizin talep ve isteklerini dinleyen Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, toplantıya katılan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak onlara meslek hayatlarında başarılar diledi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false