Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

5.Olağan Genel Kurulu toplantısı yapılan Ordu Kayak Kulübü’nde Başkanlık görevine iş adamı Cem Şenocak seçildi.

2021 yılında Covid-19 pandemi süreci nedeniyle ertelenen Ordu Kayak Kulübü Derneği yapıldı. Özellikle son yıllarda Çambaşı Yaylası’nda hızla yükselişe geçen Kayak sporu yeni başkanını seçti. Eski başkan Selçuk Şenyurt’un aday olmadığı 5.Olağan Genel Kurul, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Selçuk Şenyurt’un önemli açıklamaları ile damga vurduğu kongrenin ardından yeni başkan Cem Şenocak oldu. Selçuk Şenyurt, Çambaşı Merkezi’nin önemli bir kayak merkezi olduğunu ancak Ordu’ya 10 yıl sonra yetmeyeceğini söylerken yeni başkan Cem Şenocak’ın yönetim kurulunda yer aldı.

Tek aday olarak girdiği seçimi kazanan Cem Şenocak ise “Kayak sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. Kayak sporu, düşünüldüğü kadar pahalı ve lüks bir spor değil. Ordumuza bunu alıştıracağız, sporcular yetiştireceğiz. Bugüne kadar yetiştirdik. Bunu biraz daha geliştireceğiz. Amaçlarımız arasında en önemlisi bu” diye konuştu.

Cem Şenocak başkanlığındaki yönetim Kurulu ise Selçuk Şenyurt, Fevzi Turan, Emine Türkmen, Derya Yeliz Çalış, Özer Yüksel ve Önder Akbaş yer aldı.

SPOR 52



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli