Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

“YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ”

“YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ”

 

 

12 Temmuz 2020 Pazar günü Ordu Grand TESK otelde yapılan Ordu Tabipler Odası’nın Yönetim ve Denetim kurullarının ve diğer kurullarının seçimi, şu ana kadar kayıtlara geçen en yüksek sayıda rekor katılımla (317  hekim oy kullandı) gerçekleşti.

Aynı toplantıda diğer görev dağılımlarında: Genel sekreterliğe Doç. Dr. Mukadder Korkmaz, Muhasipliğe Üye Uzm. Dr. Serkan Akbay, Veznedarlığa Üye Dr. Yücel Baştürk, Üyeliğe Dr. Tahir Can Türkeli, Üyeliğe Dr. Tansel Okan ve Üyeliğe Doç. Dr. Özgür Enginyurt getirildi.

Seçim’den sonra yapılan yönetim kurulu görev dağılımında Ordu tabipler Odası Başkanlığına seçilen Ordu Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, oy kullanan tüm hekimlere teşekkür ederek bir açıklama yaptı.

 

Artık yeni bir döneme başladıklarını belirten Başkan Coşkun şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle tüm hekim kardeşlerimize bu odaya sahip çıktıkları için sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. Artık birlikte el ele, Odamızı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bir büyük teşekkür de, seçim günü oy sandığına gelip oy kullanan kardeşlerimize ediyoruz. Oy kullanmaya gelemeyen kardeşlerimize de, inşallah biz gideceğiz, sadece onlara değil Ordu bölgesindeki 1000 civarında hekim kardeşimize gideceğiz, tüm kardeşlerimizin odaya kayıt olması için, önce gönüllerine gireceğiz ve bu hareketimizi en kısa zamanda başlatacağız.

En son teşekkürü de bizleri takip eden, destekleyen, Ordu’nun merkez ve tüm ilçelerinde basınımızın değerli ve fedakar temsilcilerine, televizyon ve radyo yayını yapan medya temsilcilerine ediyoruz.

Artık yeni bir döneme başlıyoruz. Şimdi çalışma zamanı. İnşallah yapacağımız çalışmalarla önce güzel Ordumuzun, sonra da güzel Ülkemizin sağlıkta kalite seviyesindeki artışına katkıda bulunacağız. Bunun da yolunun öncelikle hekim kardeşlerimizin tek tek memnuniyetlerinin sağlanmasından geçtiğini biliyor ve çalışmalarımızı da o yönde dizayn ediyoruz.

En ölümcül Pandemilerde bile, en ön saflarda bir adım bile gerilemeden insanımızın sağlığı için kendi canını feda etmekten çekinmeyen, tüm dünyayı kendine hayran bırakan değerli ve cesur hekimlerimizin emrinde bir oda hizmeti vermekten onur duyacağımızı bildirir, her ihtiyaçlarında kardeşlerimizin yanlarında olacağımızı taahhüt ediyoruz.” Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu