Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“YENİ TRANSFERLER GELECEK”

“YENİ TRANSFERLER GELECEK”

“YENİ TRANSFERLER GELECEK”

 

Misli.com 3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, Şampiyonluk hedefi için ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini açıkladı.

52 Orduspor Futbol Kulübü, Yeni Teknik Direktör Bora Marangoz’un hazırladığı rapor doğrultusunda yeni transferleri sürdürüyor. Mor Beyazlı ekip 5 oyuncuyla yolları ayırırken 3 yeni transfer gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Marangoz’un hazırladığı rapor doğrultusunda yeni transferler üzerinde görüşmelerin sürdüğünü belirten 52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, yeni transferlerin geleceğini söyleyerek imzaların atıldıkça kamuoyuna duyurulacağını ifade etti.

Bir hazırlık maçı planladıklarını kaydeden Olgun Alp, ikinci yarı hazırlıklarını Ordu’daki tesislerde sürdüreceklerini ve hazırlıkları galibiyet odaklı yapacaklarını belirtti. İkinci yarıda 10 hafta ve 48 puan olduğunu açıklayan Olgun Alp, “Hiçbir şey bitmiş değil, liderle aramızda 7 puan var. Kırıkkale maçı ile beraber öncelikli olarak dikkat edip diğer galibiyet serisini başlatmak istiyoruz.” Diyerek açıkladı.

Basın Sözcüsü Olgun Alp, “İkinci yarıda her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Biz başarıya odaklandık. Bizim galibiyete inandığımız gibi taraftarın da inanmasını istiyoruz. Taraftar bize güvensin, başarı gelecektir.” Diyerek açıklamalarda bulundu. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı