Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YENİDEN ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

YENİDEN ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Temmuz ayında kaldığı yerden devam edecek lig maçları öncesinde Covid-19 testine girdi.

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta son sırada yer alan Altınordu Belediyespor, kalan maçları kazanarak ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. 15 Mart’ta oynadığı 1926 Bulancakspor karşılaşmasını 1-0 kazanan ve bu tarihten sonra maça çıkmayan Altınordu Belediyespor, yeniden antrenmanlara başlayacak.

Temmuz ayında başlayacak ligler öncesinde yeniden antrenmanlara başlayacak olan Altınordu Belediyespor, antrenmanlar öncesinde ise teste girdi. Teknik Direktör Nurullah Başköy önderliğinde koronavirüs testine giren Altınordu Belediyespor’lu futbolcuların test sonuçları ise negatif çıktı.

Ligde kalan maçlarında Osmancık Belediyespor (D), Atakum Belediyespor, Niksar Belediyespor (D) ve Merzifonspor ile karşılaşacak olan Altınordu Belediyespor, Ramazan Bayramı’nın ardından antrenmanlara başlayacak. Altınordu Belediyespor’un ilk etapta Ordulu oyuncularla antrenman yapacağı öğrenilirken, il dışındaki oyuncuların ise daha sonra takıma katılacağı öğrenildi. SPOR52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false